so take of all you’re clothes…

als dat op mijn werk zou mogen: met liefde en plezier! Effing hell. Bij mij op mijn bureau is de temperatuur opgelopen tot 35°C, ja dat is binnen!! En ook al doe ik logistiek werk aan de bureau is dat nog geen productief weer.
Ik merk ook dat mijn collega’tjes het moeilijk hebben, maar kan er helaas niets aan veranderen.

Nu ben ik eens zo blij dat ik al heel wat gewicht kwijt ben, het is draagbaarder als 40kg geleden.
Maar nu is het eens zo zwaar om ne fitness te gaan bezoeken! Al wil ik met de bikini-tijden wel weer wat gaan doen!
Vooral omdat thuis op mijn matje niet vol te houden is, de motivatie is weg.

Dus als 1 van jullie lieverds een fitness weet in de buurt van Turnhout die de moeite waard is, laat dan aub iets weten.

Uiteraard liefst 1 met airco…

Al kan zweten als een paard op de fitness geen kwaad natuurlijk!!

En puur voor mezelf, maar misschien ook een beetje voor jullie wat motivatie foto’s

bossesnevercancelyou-earn-your-body1sweatrulesmaynotbethereyetbutcloserthanyesterdaybuttcouch

 

En nu zorgen dat ik echt met men kont uit de zetel kom.

 

Liefs

Het is zover, ik word officieel oud!

Ik vind dat dat echt van toepassing is als je een “ontspanbrilletje” nodig hebt!!
Nu ja, een ontspan bril noemen ze het dan, ondertussen draag ik hem bij wijze van spreke dag in dag uit.
In principe heb ik hem nodig om “hou u vast, want hier komt de lijst” auto te rijden (dagelijks 1 uur), op de computer te zitten (8 u per dag gemiddeld), tv te kijken en te lezen, de verdere tijd (het beetje dat er nog overschiet) neem ik hem zelden of nooit nog af.

De afwijking is in principe minimaal, nuja, min of meer… ik heb een -1 en een -0,25, wat niet veel is, maar ik heb ook astigmatie wat wil zeggen dat ik een oog heb in de vorm van een rugbybal en een voetbal (om het heel simpel uit te leggen)

Nu wat over de bril zelf: Het is een groene Ray Ban geworden. Ik was onmiddellijk verliefd op de gifgroene kleur. En dat is hem dan ook geworden. Ik had al wel eerder brillen gehad, maar deze is echt helemaal mijn ding, en ik ben er dan ook stiekem verliefd op geworden. Vooral op het feit dat ik alles nu veel beter zie, en niet dagelijks barstende koppijn heb.

 

En dan nu de feiten en de foto:

De foto is van de 1e dag dat ik heb op had, en ik ook een hele dag gewerkt had (nog zonder bril)

glasses

 

Liefs,

Lotte

Ik hoor u als aandachtige lezer en kenner van het Engels al denken; “Die Lotte spoort niet helemaal meer, foutje in je titel”
Maar helaas, pindakaas; niets is minder waar!!
Ik heb het namelijk niet over een “Shock”, maar over een festival waar ik al enkele jaren trouw heen ga!

Dus aanstaande weekend ga ik de pannen van het dak swingen en shaken op Sjock 38 te Gierle in de Kempen!!

Het is een evenement dat wordt georganiseerd door een jeugdhuis, dus steun ik het uiteraard nog meer dan anders!
Er is al zo weinig voor de jeugd te doen, dat een jeugdhuis vaak de enige vorm van ontspanning en ‘thuiskomen’ is voor jongeren.

De muziek is vooral Rock’n roll (favoriete muziek) en Rock, met namen uit het buiten en binnenland!

Sjock

 

Waar moet je nu zijn voor al dat leuks? Poeyelhei
te Gierle

Allen daarheen!!

Liefs,

Lotte

Zomer voor Lotte =

Caroteen supplementen: Deze helpen mij om niet te verbranden of te vervellen, en zorgt ervoor dat ik mijn kleur wat langer kan houden als bleekscheet die vol zomersproetjes staat, maar verder geen kleur krijgt buiten ‘rood, rood, rood’

Zonnebrandcrème: net hetzelfde als het het bovenstaande. Ik ben een panische smeerder!! Vooral uit angst om te verbranden, maar ook omwille van een panische angst voor huidkanker…

Bikini’s: ja meervoud; want een vrouw moet af en toe eens kunnen afwisselen eh! Plus soms moet er ook eens iets uitgewassen kunnen worden.

Zilvershampoo: want ik ben weer blond, en wil niet door het chloorwater als “the hulk” rondlopen! Want door in chloorwater met ontkleurde haren te gaan zwemmen (en ik ben een echte waterrat) krijgt dit een roest-reactie; en daarom de zilvershampoo.Als het te ver is is er nog een kans om het te redden met ketchup of met citroensap.
Of de kapper is nog een betere optie natuurlijk!

Cocktails: want er moet gedronken worden: Gin-Tonic, Rum-Cola, Mojito, … you name it, I’ll drink it!

Boeken: want wat doe ik nog liever als mensen gapen; een goed boek lezen! En ik sta al weer hopeloos achter!

Muziek: in men oren, om alles om me heen te vergeten…

 

 

 

 

BROKKENPILOOT

Toen ik nog maar goed en wel gestart was met werken (lees dag 1), gebeurde het onverwachte:
Ik reed in op een voorligger: dat terwijl ik altijd supervoorzichtig was; maar goed, ik had veel aan mijn hoofd, zware dag gehad, ….
Mijn auto: behoorlijk beschadigd, degene tegen wie ik aanschoof (ik trok nog maar net op en heb een klein auto’tje) was niks aan, maar wou natuurlijk PER SE zijn aanrijdingsformulier ingevuld hebben. Hij deed dit dan ook nog eens helemaal verkeerd, waardoor ik uiteindelijk daar thuis belandde…

ONGEMAK ALOM!!

SNELHEIDSDUIVEL

Dag 3 ofzo, moest ik naar de medische keuring voor mijn werk. Dit mocht gelukkig wel tijdens de uren en met de wagen van het werk. Het nadeel is dat ik werk op een plaats waar ik totaal niet bekend ben. Ik ben dus geflitst aan een snelheid van 69 in bebouwde kom. Een plaats waar ik duidelijk dacht dat 70 was.

TYPISCH!!

Dus Lotte is haar eerste week gaan werken voor niks (schade aan de wagen vergoeden, boete betalen).
Hopelijk betert het snel zodat ik geen 0-operatie ga draaien daar.

Liefs, Lotte

Ik zei wel dat ik veel meer zou gaan posten, maar “damn bam” ik heb het toch behoorlijk druk!!
– Productkennis: alles leren over accus voor industrieel gebruik (ik was btw nooit een genie in fysica en chemie)
– Arbeidsintegratie : wat inhoudt dat ik op elke dienst een half dagje mee moet draaien,
om mijn job in het bedrijf beter te kunnen linken aan hun dienst.

Ik volg nog steeds avondschool photoshop en digitale fotografie!
En ga nog babysitten 1 avondje in de week.

Alsnog probeer ik deze week nog eens een leuker postje te plaatsen als mijn gezaag en geklaag over terug beginnen bloggen en bleuh en blaaah…

Dus veracht mij niet moest dat niet het geval zijn, just be patient with me!

Alles komt op een gegeven moment terug op zen plaats! Zo ook deze blog! 🙂

 

Liefs, Lotte

 

 

 

Aloha iedereen!!

Raar; I know, maar nu mijn leven wat meer orde en ritme heeft, krijg ik weer wat meer zin om te bloggen… Het is niet dat er meer gebeurd ofzo, maar soit! Ik doe mijn best om jullie wat meer updates te sturen.

Zo voelt het nog...

Zo voelt het nog…

Ik heb nieuw werk! En dit keer; hou je vast: een vaste full-time baan!! Het contract is getekend, en alles is eigenlijk in kannen en kruiken!!
Al is alles nog spliksplinter nieuw ( ik werk er pas 2 weken) en moet ik nog heel veel leren, voel ik me er toch al thuis. Dus HOERA!!!

 

Nog even en je wordt dus weer overladen met posts over vanalles en niks… 🙂 Komt goed dus.

 

Liefs, Lotte

Ik heb laatst een hele lijst uitgeschreven van de apps die ik op mijn telefoon heb staan, maar dat werden er al heel snel veel te veel.

Daarom heb ik een tag overgenomen die wel overzichtelijk is.

Iphone 4 specificaties

Iphone 4 specificaties

-Welke mobiele telefoon heb je?

Ik ben een Iphone-sloerie! Haha, ik heb een Iphone 4

-Hoelang heb je deze al?

nu ruim 2 jaar denk ik, nadat mijn 3 het min of meer begaf kon ik niet snel genoeg een nieuwe hebben… Als je eenmaal vertrokken bent, kan je niet meer zonder! Dus beslis zelf of je een verslaafde wil worden, naar wie iedereen met afgrijzen kijkt terwijl jij weer een sms binnenkrijgt, of een nieuwe app hebt die je uiteraard asap wil testen.

– Welke mobiele telefoon zou je willen hebben?

Misschien een nieuwer exemplaar van iphone 4s of misschien de 5 (hoewel ik die wat te groot vind) voor panoramafoto’s en cydia! In ieder geval niets meer buiten een Iphone.

– Kun je makkelijk zonder telefoon?

Nope, zielig, I know! Maar ik heb overal extra laders liggen, want deze baby’s zijn jammer genoeg wel snel plat… in de auto, in de handtas, mobiele laders, you name it, I’ve got it! Je wil toch geen moment missen om iets te “snappen” of om een fb of wordpress bericht te missen??

– Welke kleur is je telefoon?

zwart, met wisselend kleur hoesje

– Hoeveel apps heb je op je telefoon?

Marginaal veel!!

-Welke apps gebruik je het meeste?

whatsapp, facebook, twitter, shazam, instagram en fotobewerkingsapps (dat zijn er heel wat ja!

 

Feel free om hem gewoon over te nemen.

 

Liefs, Lotte

Hoi allemaal,

Ik ben even aan het twijfelen geweest of ik al dan niet dit topic zou aansnijden, gezien het zo gevoelig is, maar het leek me nodig om het met jullie te delen! Hoewel het echt te erg voor woorden is.

Het gaat namelijk over de panorama aflevering over Jonathan Jacob. Degene die deze gezien hebben zullen ongetwijfeld hun mening hebben, net als ik natuurlijk.

Ik ga gewoon even de situatie schetsen (vooral voor degenen die dit niet kunnen zien): Jonathan verlaat na het toedienen van amfetamines zijn woning bij zijn ouders op 26-jarige leeftijd om te gaan stappen in Brussel. Hij houdt een politiebusje tegen omdat hij helemaal onder invloed op straat staat in zijn bloot bovenlijf.
Daarop wordt hij meegenomen naar het commissariaat, waar hij toestemt met een opname in de psychiatrie. Daar aangekomen weigeren de dokters hem op te nemen omdat hij zogenaamd agressief is (hij is ook niet opgezet met het idee in een isoleercel gestoken te worden). Daarop moeten ze hem mee terug nemen, waar hij al geschrokken reageert op de hond die ze hebben meegenomen. Ze houden hem daar nog een hele middag bezig in de zaal, na een bevel van de magistraat keren ze met hem terug naar de instelling waar ze hem nogmaals weigeren en zeggen dat hij rustiger moet zijn voor hij opgenomen kan worden. Daarop vraagt de magistrate of ze hem geen kalmeringsspuit kunnen geven, waarop de arts zegt dat dit niet verstandig is omdat men niet weet welke middelen hij heeft genomen noch hoeveel.
De agenten kunnen niets anders doen dan hem weer terug meenemen. Daar wordt hij naakt in een cel gestopt waar hij snel rustiger wordt, de magistrate heeft toch besloten hem een kalmeringsspuit toe te laten dienen door een arts van wacht zodat hij alsnog naar die instelling zou kunnen gaan. Daarbij nodigen ze ook een BBT (Bijzondere BijstandsTeam) uit om hem zogenaamd in bedwang te houden (hoewel hij duidelijk al gekalmeerd is) ze gooien een flashbang zijn celletje in waardoor hij opschrikt en op zijn bed springt in beschermende houding, daarop stormen de mannen met 8!!! zijn celletje binnen en gooien hem op de grond, na zo’n 10 minuten komt de dokter in het plaatje en dient hem een injectie toe.

Totaal ontredderd schreeuwt Jonathan Jacob in de politiecel om hulp. Even later zouden zes agenten zijn cel binnenstormen.

hier smeekt de jongen in de camera om hem eruit te laten, enkele minuten zou zijn cel volstaan met agenten

Later blijkt dat de jongeman overleden is op de celvloer. Het kalmeringsmiddel is niet eens opgenomen in zijn bloed wat wil zeggen dat hij al overleden was voor de injectie toegedient werd. Uit autopsie blijkt dat hij een scheur van 10 cm in zijn lever had en dat hij inwendige bloedingen had door een scheur in zijn buikader.  Maar als je de jongen zijn gezicht  op de autopsietafel in de reportage weet je dat er veel meer geweld is gebruikt!!

 

Dan durf ik me af te vragen in wat voor land we leven waar een mensenleven niets meer is, en alles in de doofpot wordt gestopt door politie en justitie. Ik wil zeker niet vergoeielijken dat de jongen onder invloed was, maar hij had gerust de dag erna rustig naar die instelling kunnen gaan. Ik wil ook zeker niet hatelijk tegenover de agenten reageren, het is ook vooral de magistrate die vanop haar hoge toren weer gespaard blijft. De dokter deed wat hij dacht dat hij moest doen, en die instelling had hem gewoon moeten aannemen zoals ie was, volgens mij. Maar dat zijn sowieso vijgen na pasen, en daar haal je de jongen niet mee terug. Erg dat hij zelf erkende dat hij problemen had en er hulp voor wou zoeken, maar dat hij die in de voor hem duidelijk verkeerde hoek zocht…

 

wat denken jullie?

Liefs, Lotte

Toegegeven, het is al een tijdje geleden dat ik deze artikelen won, maar toch…

Dankzij Eva’s Beautyblog won ik een Pro-Keratin Refill van L’Oréal Professionnel!

Thanks Eva!!!!

 

Even verklarend:

Wat doet Keratine juist met je haar?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof die ervoor zorgt dat je haar terug zijn oorspronkelijke structuur krijgt!
Het is een wondermiddel dat door vele sterren al jaren gebruikt werd, maar voor leken zowat onbetaalbaar was.

Nu kan je een keratine behandeling voor ongeveer een €125-….?? per beurt, dit moet dan om de 3 tot 5 maanden herhaald worden.

Je kan het uiteraard ook thuis proberen te doen, en dit zou in principe ook prima werken.

Nu kan je al raden dat ik 125-… euro toch behoorlijk veel geld vind voor aan mijn haar uit te geven bovenop de normale behandelingen (knippen, kleuren, wassen, brushen, …)

Dus was ik ook enorm blij toen ik via Eva’s winactie een keratine shampoo en masker kreeg toegestuurd! Yaaayyyy!!!
Ik heb ze tot nu toe 1 x gebruikt en ik vind dat het lekker ruikt, fijn schuimt en gewoon wel een goed gevoel geeft over mijn haar zelf.

L'oreal

Als je dus je haar eens een opknap-beurt wil geven zonder een klein fortuin kwijt te zijn bij de kapper, is dit een heel leuke en goede oplossing.

 

Liefs, Lotte

bloglovin

Welkom….

Ik ben Lotte,
Wekelijks probeer ik jullie een aantal posts te leveren over mijn dagelijkse bezigheden; film, muziek, boeken, maar vooral en voornamelijk over mezelf!
Ik ben altijd enorm blij met bezoekers, maar word helemaal gelukkig van berichtjes!
Liefs
Lotte

houden van het leven

de verdraaglijke leukheid van mijn bestaan

Beauties@Work

Belgische beautyblog

my name is blonde

straal, ongeacht je maat!

Meiskesdagboek

Zomaar een dagboek

die van ict

Leerkracht | schminkdoos | sarcasme troef | kuisfreak | foodlover | té perfectionistisch

Lotte Daily

for a minute there, I lost myself.