Hoi Lieve Lezers,

De allerbeste voor het nieuwe jaar… Voornemens; ik heb er een hekel aan, dus ik heb dit jaar besloten om dit jaar de lat zo hoog te leggen dat ik er met gemak onderdoor kan 😉

Naamloos-1

Nee, even serieus:

– Ik blijf gewoon doorgaan met fotografie en photoshop en mijn blog ( zo vaak als ik kan lieverds)
– Ik was van plan wat meer te gaan sporten
– En ik wil gewoon een rockster worden
– Goh wat zijn nog zaken die je wil verwezelijken…

Misschien wordt het hoog tijd voor een bucketlist…

Nu vragen jullie je misschien ook af wat ik gedaan heb met Kerst en met Nieuwjaar, want ja, ik ben weer een tijdje weggeweest:

– De dag voor Kerstavond, dus de 23e hebben we een etentje gehad met de familie van mama’s kant.
– Met kerstavond zijn de tante en de nonkel gekomen en hebben we gezellig een soepje en een mini quiche gegeten en natuurlijk de obligate kerststronk gegeten.
– Met kerst zelf hebben we hier ’s ochtends de pakjes geopend, en hebben we nadien de Nederlandse familie hier ontvangen voor een brunch.

En dan met Oud op Nieuw (gisteren dus) zijn we bij vrienden samengekomen, gezellig gegeten en gedronken en gekeuveld. Ook hadden de gastheer en gastvrouw gezellige spelletjes verzonnen om zo  ook het feest aan de gang te houden, en zo ook de cadeautjes te verdelen. Ik had het lekker lang volgehouden, en was dus pas rond 4 uur thuis, maar dat heb ik er dan weer graag voor over.

Vandaag hebben we thuis lekker gourmet gegeten, en heb ik de rotzooi die mijn broer en zijn vrienden gemaakt hebben in de garage opgeruimd, omdat hij zelf te brak was.hangover

Zelf was ik niet dronken omdat ik zelf altijd graag met de wagen ga, dan kan ik zelf beslissen wanneer ik doorga en wanneer ik nog graag even blijf.

En ik wist dat ik vandaag nog enige brandjes zou moeten blussen.

En hebben jullie leuke dingen gedaan met de feestdagen??

Liefs, Lotte