ik moet jullie iets bekennen. Ik ben een dans programma verslaafde met twee linkervoeten.

Zelf kan ik dus niet dansen al hing mijn leven er vanaf (zoals de dansers in de show doen), al doe ik wel graag net alsof natuurlijk. ik hou ervan om naar dans-programma’s te kijken. En nu is het dus gedaan… So You Think You Can Dance is gewoonweg gedaan… Wat nu gedaan op zondagavond??

Ik moet wel bekennen dat voor mij als Belg de juiste heeft gewonnen, al vond ik natuurlijk Vivian en Kalila ook fantastisch, als het voor mij persoonlijk Denden maar niet werd. Die had zijn kansen al gehad bij The Ultimate Dance Battle, want jawel, ook dat heb ik gevolgd. En nu zal je ongetwijfeld denken, dat tenminste als je ook hardcore fan bent net als ik; Hey Lotte, Kalila heeft ook al meegedaan aan the Utb, maar dat is anders, want zij heeft de liefde daar tenminste gevonden. wat het voor mij al veel draaglijker maakt. En stiekem vind ik haar gewoon een grave griet, die enorm gegroeid is daar, Denden werd zo enorm opgehemeld dat ik er gewoon misselijk van werd. Daarom…. Net goed dat the underdog: Frederic heeft gewonnen.

En de dans van het programma: ongetwijfeld Frederic en Vivian

In ieder geval, ik ga mijn tv-gids -lees: de story- nog eens binnenstebuiten moeten draaien om iets nieuws te vinden dat ik leuk vind.

Liefs,

Lotte