Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wat heb ik een hekel aan druilerige dagen; oké, er is dat pluspunt dat je op een zondag normaal gezien niet uit je bedje hoeft. Maar het blijft lastig om je op te tutten voor niks, want 5 minuten buiten en alle moeite is voor niks geweest.

What a waste of time, isn’t it!

 

Winter is eigenlijk gewoon rot in het algemeen. Voor de sneeuw en de vrieskoude wordt er gestrooid waardoor ik mijn auto in de winter meer was als in de zomer! Kwestie van dat zout niet in mijn lak te laten branden… Wat ook weer inhoudt dat mijn handen bevroren zijn als ik daarvan terug kom, en ik gedurende een minuut of 5 vrees dat mijn handen nooit meer gaan ontdooien van het vreselijkste gevoel ooit: dat warmte pijn doet aan je handen!!

Ook het feit dat je broeken onderaan altijd enorm nat zijn, waardoor ze afzakken en waardoor je schoenen ook plots langs alle kanten lijken te lekken. Aarrgghhh… afschuwelijk.

Wat ik wel met iedereen anders leuk vind is sneeuw als ik thuis zit, wat bijna nooit gebeurt gezien ik  1 dag vrij heb met kerst en met nieuwjaar… winterstop; forget it!

Maar de kerstperiode met de boom versieren en tijd met de familie en vrienden doorbrengen vind ik dan wel weer leuk!

Er is niks leuker dan cadeautjes voor anderen kopen, en je helemaal laten gaan in het gezellige thuiszitten zodat er op het einde van die vrije dag niks meer gebeurd is. Of je te verdiepen in een boek voor een houtkachel waarvan je niet wil dat hij eindigt. Er zijn ergere dingen in het leven!

Toch?

 

Liefs,

Lotte