Ik ben op zoek naar een nieuwe laptop, ( want dat delen met de rest van de familie is niet men ding, ik kan niet meer bloggen wanneer ik wil en andere toffe dingen doen, zoals blogs lezen) Jammer genoeg ben ik de eeuwige twijfelaar. Wat knopen doorhakken enorm moeilijk maakt. Ook wil ik liever niet na mijn nieuwe ding aangekocht te hebben tot de constatatie komen dat het toestel ik aangekocht heb, ergens anders 100 euro goedkoper is! Niet dat ik te gierig ben om iets uit te geven, maar toch…  Het is het gedacht dat telt.

Want wat is nu het belangrijkste? Veel geheugen, dat hij lang meegaat zonder op te laden, … ik weet het niet? Na mijn ervaringen met mijn laptops, ja, meervoud heb ik wel enkele verzoeken. Een webcam, hoofdtelefoon-fiches aan de zijkant, … Ik heb er al ettelijke versleten, en voel me nu ook eenzaam zonder mijn vaste speelgoed.  Wel heb ik ongeveer een budget natuurlijk! Ik heb niet echt de behoefte om echt veel meer (en liever nog een pak minder) dan 1000 euro uit te geven aan een laptop.

Voor mij moet het gewoon een mooi (geen roos, of wit, of groen of dergelijke) simpel ding zijn, en handig in gebruik zijn, maar dat zijn alle laptops, toch??

M.A.W ik heb jullie hulp nodig….??

Slechte/ Goede ervaringen met bepaalde merken, dingen waarmee ik echt rekening moet houden en wat minder van belang is.

Ik ben geen gamer, ik kijk wel eens een filmpje of een serie-ke op de laptop….