Jaja, het is zover, na een geheugenkaart die stuk was, een fiche of twee die stuk waren heeft de laptop nu effectief de geest gegeven, hij laadt niet meer bij, en zonder lader is ie niks meer! DRAMA dus!!  Ik koop bij die mensen dus nooit nog een laptop: meer miserie als iets anders! (geen erkende winkel, dus not worth mentioning)

Echt stom wel…  want op mijn acertje  had ik al enkele blogposts  getypt,  in geval van geen inspiratie en te druk, maar die zijn nu dus “gone with the wind” omdat ik met geen stokken nog in mijn lieftallige laptoppie binnen geraak!

Wel leuk: new  laptop shopping; OH YEAHHHH!!! Ik denk dat ik toch overstag ga gaan om een macbook te gaan kopen. Dit moet helaas wel wachten tot ik eind deze maand terug wat (zeg maar veel, want dat heb ik nodig; maar verdien ik helaas niet) centen op de rekening heb staan!!

Nog een klein nadeeltje; het toetsenbord van de pc – waar ik nu genoodzaakt op moet werken – heeft ook zijn beste tijd gehad, dus dat is misschien nog een idee om als kerstcadeau voor mijn ouders te geven, een deftig toetsenbord ‘takes a mental note’ wat inhoudt dat het zou kunnen dat er hier of daar in een blogpost meerdere letters staan, of gewoon letters missen!

It’s not my fault it’s the computer!!! En deze keer is het nog waar ook! 😉

Hebben jullie tips: macbook air of pro 13inch of 15 inch, of anti-apple…!! What to do, what to do??

 

Liefs,

Lotte