Omdat ik ’t altijd leuk vind om te kijken wat de favoriete maandelijkse uitspattingen zijn van mijn liefste mede-blogsters, besloot ik vanaf nu te proberen – er zijn geen zekerheden in het leven hé dames en heren- om ook elke maand mijn favorieten op een rijtje te zetten. Dit kan vanalles zijn; een boek, een beautyproduct, een film, zelfs een receptje of dergelijke … noem maar op. Het gaat niet elke maand superuitgebreid zijn, want er zijn nu eenmaal maanden waarin je net iets minder centen of inspiratie hebt.

U denkt waarschijnlijk; start dan ook! Wel speciaal voor u zal ik er eens aan beginnen.

Als eerste:

Labello med protection spf 15.

Om deze koude wintermaanden door te komen zonder kapotte lippen is deze labello perfect. Eentje die geen te vettig of  viessmakend of te lekker goedje op je lippen achterlaat. Nee deze is mat, maar het lijkt of hij mijn lippen echt verzorgt. Twee dagen smeren en mijn droge lippen zijn weer soepel en zacht.

Prijs €4,75 per tube.

Als tweede:

Mylène Collagène Bodymilk

Niet alleen mijn lippen hebben enorm veel verzorging nodig tijdens de koude en de regen. Ook mijn huid heeft wat extra’s nodig! En dat doe ik door na het douchen te smeren, smeren en nog eens smeren. Omdat de collageen bodymilk van mylène voor een extreme hydratatie zorgt grijp ik meestal naar deze… Ook wel omdat deze bijna op is. Er hangt wel een typisch geurtje aan. Mij doet het denken aan mijn Moeke die dat ook altijd smeerde. Maar dat overtroef je zo met een goed parfum en deoderantje (eigenlijk is dat niet echt waar, maar het gedacht is al veel hé)!

Prijs: geen idee (je kan ze enkel op zo’n mylène party’s kopen)

Als derde en laatste: (ik moet wat overhouden voor de volgende keren ook hé)

Big van Lush

Een shampoo die onmiddellijk volume en glanzend zacht haar tovert is deze wel. In deze shampoo zit zeezout verwerkt. Nu zou je denken dat shampoo met zeezout niet schuimt – en mijn shampoo moet schuimen – maar dat is totaal niet waar! Hij schuimt even hard als andere shampoo en zo heb ik het graag. Net na het wassen is je haar er wel een beetje stroef van, maar eens ze droog is, is het echt zijdezacht, en af en toe een crèmebad doet ook wonderen.

Prijs:  €15,90

Hebben jullie nog aanraders, of een product dat jullie ook gebruiken dat ik echt een keer moet testen?

Liefs,

Lotte