Nu de lieve goede Sint in aantocht is, en ook de Kerstman zijn beste beentje binnenkort weer voor zet, vind ik het hoog tijd om mijn persoonlijke verlanglijstje online te vlammen!

Nu ben ik geen mens met een beperking of jonger dan 12 (of hoe oud ben je als je niet meer weet dat de Sint de Sint niet is?), die niet weet dat de Sint eigenlijk gespeeld werd door Jan Decleir en dat in het pak van de Kerstman een of andere vreemde zit die wil dat iedereen op zijn schoot komt zitten.

Het lijkt ondenkbaar dat ik dit alles zal krijgen, en ik zal er zelf dan ook hard voor moeten werken, maar goed…

Hier gaan we:

Ik voel me sinds ik die digitale fotografielessen aan het volgen ben min of meer verplicht om een Nikon aan te schaffen! Die leerkracht staat volgens mij op commissie bij de mannen van Nikon, maar willen of niet je wordt getriggerd om ook zo’n ding in huis te halen! Nu: zo’n Nikon 3100 is er eentje van ongeveer 700 euro, met dan wel twee lenzen bij, dus die komt er nog wel, of de ouders euhm… de Sint wil bijspekken valt nog af te wachten. Mijn mama heeft de neiging om voor zichzelf parfum te kopen en dan te zeggen dat dat ook voor mij kan dienen… dat terwijl wij een totaaaaaal andere smaak – of is het dan geur – van parfums hebben!  Maar soit!

Dan zou ik graag een nieuwe laptop hebben, een licht modelletje dat qua batterij goed meegaat (mijn exemplaar moet aan de lader als ik er mee wil werken) en heeft geen hoofdtelefoon-ingang (als je dat zo zegt) meer, omdat Lotte het nodig vond om in dat uitgangetje te keuteren, wat niet goed is voor die dingen! Al met al is het onding dus aan vervanging toe!  En wie wil er nu geen Macbook? Al zal ik het waarschijnlijk wel met een iets bescheidener exemplaar moeten stellen.

Oh, en een statief wil ik ook nog wel! Om mijn splisplinternieuwe camera op vast te zetten (I wish)! Liefst een carbonnen exemplaar!

Dit is nog mijn bescheiden wishlist natuurlijk… Ik zou zonder probleem veeeeeel uitgebreider kunnen gaan, maar daar heeft niemand boodschap aan natuurlijk.

Ach ja, iedereen weet dat dromen mag, maar dat ze meestal niet uitkomen hé!

Wat staat er op jullie verlanglijstje van de Heiligen der Heiligen? Of heeft er iemand een aanrader qua laptop of een supergoedkope handelaar van macbooks? wishfull thinking, I know! Maar wie niet waagt, blijft maagd, niet??

Liefs,

Lotte