Ik moet jullie een bekentenis maken;
Ik ben hélémaal gek van Sushi! Zo gek dat ik mijn goudvis ook ‘Sushi’ noemde -hij leeft ondertussen niet meer- en ik hoop dat dat niks met zijn naam te maken heeft gehad!

Maar serieus: ik ben echt verslaafd aan Sushi… Midden in de nacht, op een nuchtere maag, in het midden van de dag; kortom altijd kan je mij blij maken met dat spul!! Nu ben ik wel een eter op restaurant; zelf maken heb ik een aantal keer geprobeerd, met variabel, maar nooit doorslaand succes! En waarom moeilijk als het ook makkelijk kan, toch??

Ik ben dus al een aantal keer in Nagoya geweest, en altijd was het reuze gezellig, het heeft een ietwat ‘kille’ sfeer, maar dat neem ik erbij omdat dat naar mijn maatstaven ‘Oosters’ is! De bediening is wel echt super, en je gerechten komen snel, en bij mijn weten zijn er nog geen vergissingen gebeurd…

Er is een ruime keuze tussen vlees, vis of vegetarische sushi en sashimi (al is dat laatste wel bij te betalen) verder kan je er ook noedels, rijst enzovoorts verkrijgen, dus er is ook een keuze tussen warme en koude gerechten!  En dit allemaal voor een all you can eat prijsje! Dus als je gaat zorg je best dat je net nog niet uit elkaar valt van de honger en dan komt dat hélémaal goed! Ze werken ook met een no spilling food policy, als je dus besteld moet je het allemaal opeten voor je de volgende ronde kan beginnen en je krijgt per persoon 5 porties per ronde! Als je alsnog je bord niet leeg krijgt betaal je bij… Dit om te voorkomen dat je je ogen groter dan je mond laat worden, en er teveel richting vuilnisbak gaat!

 

Voor mij dus een absolute aanrader! Het enige kleine minpuntje is dat je geen bestek krijgt voor je rijst en noedels – dus ook dat met je stokjes moet eten- wat, als je eet als een kleuter zoals ik, (je ziet net waar ik heb gezeten als ik ergens ben gaan eten)  geen aanrader is! Maar na wat geploeter hebben we alles opgekregen en konden we met de ‘gewone’ rekening huiswaarts vertrekken. Nagoya is een Japans restaurant in Bladel (NL, ik woon vlakbij de grens 😉 ) als je ooit in de buurt bent, zeker eens gaan eten; het is er gewoon heerlijk!

Binnenkort gaan we hier in de buurt (in België) ook eens proberen… I’ll keep you posted…

De website van Nagoya is: http://www.restaurantnagoya.nl

Liefs

Lotte