Vandaag Ein-De-Lijk terug een review: Coalface van Lush komt aan de beurt!
Eigenlijk was dit een verjaardagscadeautje (7 april was ik jarig) van mijn medeblogster (daar kom ik later op terug). Ik kreeg van haar armbandjes, een W7 nagellak -ook daar komen nog reviews van cause Oh Yeah I’m on a roll- een geschenksetje met een superlekker geurtje met een douchegel, scrub en bodylotion in, en natuurlijk ook coalface van Lush!! Nog eens bedankt!

Nu moet ik eerlijk zijn… als ik Lush passeer(de) liep ik altijd binnen, maar ook steeds weer terug naar buiten zonder zakje in de hand. Weird voor een winkelverslaafde als ik -zeker voor beautyproducts- al is het denk ik het overaanbod daar… ik word binnengelokt door de geur die een straat verder nog te ruiken is, maar als ik binnen kom is er gewoon zo godvergeten veel om uit te kiezen dat ik gedesoriënteerd geraak en stilletjes buiten loop… toegegeven; de dames van Lush willen je altijd goed verder helpen, maar uit schrik toch niks te vinden vond ik dat een beetje raar om raad te vragen en niks te kopen… Kortom: ik mijn ‘dada’ niet…

Nu had Jynthe (de medeblogster) een bon gewonnen van Lush en zij had wel goed geluisterd naar de verkoopster -omdat ze een mooi bedrag te besteden had natuurlijk-  en wel iets wou waar ze mee verder kon… Zij ging uiteraard wel met een aantal spullen buiten en is sindsdien hé lé maal verslaafd, en is altijd als ze in de buurt is van een winkel daar wel te vinden. Ze wou me al een tijdje overtuigen, maar omdat ik maar niet hapte, besloot ze me er zelf kennis mee te laten maken en kocht dus voor mijn verjaardag Coalface!

En wau-wie! wat een supercool product! Ik heb nu niet de huid om het dagelijks te gebruiken- maar als ik kon- gebruikte ik het dagelijks twee keer!  Het is een stuk antracietkleurige zeep die ik gebruik op verschillende manieren… Ik heb zo’n massageborsteltje waarmee ik de zeep in cirkelvormige bewegingen over mijn gezicht aanbreng, of met een washandje goed laten schuimen, of de blok in mijn handen doen en zo laten schuimen om daarna mijn gezicht mee in te smeren… Nadien moet je uiteraard schoonmaken met een zuiver washandje of dergelijke…

wat zegt lush over Coalface?

Coalface verricht wonderen. Zeker wanneer je huid de jeugdige trekjes begint te verliezen. Drophout is verzachtend en ontgiftend, en rozenhoutolie helpt de huid te verjongen en rimpels tegen te gaan. Houtskool absorbeert overtollig talg en sandelhout is verzachtend. Als je graag een lekker schoon gezicht hebt, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen, dan is Coalface je product.

en A-MEN! De zeep reinigt de huid zonder deze uit te drogen en geeft je een fris gevoel… Echt wat je zou verwachten van een oude ‘klot’ zeep.

Dan de geur: Ik weet dat er heel veel voor en tegen blogposts te vinden zijn over de geur… Ik persoonlijk vind de geur nog wel lekker! Fris, dus het past wel bij het gevoel dat er bij hoort als je dit product hebt gebruikt.

 

Ik weet wel dat de volgende keer dat ik eens in Antwerpen of eender welke andere stad kom waar een Lush zit ik me wel eens goed ga laten informeren en eventueel toch eens een aankoop ga doen… Yaayyy

De prijs voor Coalface is €7,95/100g

 

POSITIEF:

  • fijn product
  • fijn gevoel na gebruik
  • je komt echt lang toe met deze ‘zeep’
  • zou volgens mij ook goed zijn voor de jonge huid omdat het roodheid, mee-eters een een vettere huid vermindert

NEGATIEF

  • prijskaartje
  • overaanbod in de winkel

MIDDELMATIG

  • De geur is voor iedereen anders (ik vind hem lekker, misschien vind iemand anders het niet zo lekker ruiken)

 

Nu het nieuwtje:

Ik heb met Jynthe samen een engelstalige blog opgestart. Dit om eventueel een breder publiek aan te spreken!
Op die blog zullen veel dezelfde artikels aan bod komen, dit omdat het onderwerp beauty uiteindelijk ook wel min of meer uitgeput zal geraken! Dat is ook de uiteindelijke reden waarom Jynthe en ik besloten om een website samen op te stellen. De website is: ladylike-beautyproducts.blogspot.com… Zo weten jullie ook waarom ik niet zo heel veel posts meer heb geschreven, maar deze blog blijft sowieso ook wel bestaan!!

Als je geïnteresseerd bent kan je altijd eens een kijkje gaan nemen.

 

Liefs

Lotte