OOOOooohhh wat kijk ik uit naar de echte zomer!!! Vorig jaar was het nu al lekker 25 + graden, maar dat geeft niet, als we dit jaar dan maar een ECHTE zomer krijgen, toch??!

Afgelopen weekend ben ik naar ‘Rockin around’ geweest, een Rock ’n Roll festival in Turnhout, met zondag (Pasen) een ware kroegentocht waar in elk café een groepje speelde (groepen van over de hele wereld zakken voor dit festival af naar Turnhout)! En vorig jaar was dat zoooo fun, omdat het toen fantastisch weer was en iedereen buiten bleef staan hing er een heel vrij en zomers sfeertje, dit jaar was het heel wat anders (omdat het pijpenstelen regende: ugh)

Teddy-boy-tatoos_large

Tumblr_lwkdbu71ef1qigj88o1_500_large

Gelukkig was er in de Warande (het cultureel centrum van Turnhout) ook een optreden voorzien, en de “echte rockabilly’s” zaten daar allemaal te schuilen voor de regen om hun perfect quiffs niet te verpesten!

Verder hoop ik nog een hoop andere festivals te kunnen doen (niet allemaal in de stijl van dat van afgelopen weekend hoor) ik doe ook de hedendaagse festivals wel!

Ook hoop ik ergens op een heuse hittegolf! Hoe leuk is het om na je werk thuis te komen en lekker in je tuin te kunnen gaan zitten in bikini om te genieten van de zon en extra straffe mojito’s en te kunnen werken aan je teint??

6785696516_b697521a81_z_large

En reizen, oh ik hoop zo dat ik kan gaan reizen… misschien roadtrippen in Italië of dergelijke… versta me niet verkeerd, er zijn al enkele dingen gepland hoor!

Maar ik wil de zon en het avontuur gaan opzoeken!

Wat zijn jullie plannen voor de zomer?

Liefs

Lotte