hoi lieverds,

Vandaag ga ik het hebben over mijn accessoire dat ik de laatste dagen ‘thank God’ al een aantal keer heb kunnen bovenhalen… juist ja, mijn Ray Ban Wayfarer! Vorig jaar koos ik voor een limited edition!! Ik hoor sommige al denken; waarom een echte ray ban, als je ook een ‘nepper’ kunt krijgen voor een tiende van de prijs…

Dat komt omdat een vriendinnetje van mij ooit door een ‘goedkoper’ model te dragen haar ogen verbrand heeft! Geloof me, volle zomertijd en met las-ogen rondlopen is niet leuk!! Ik ben toen ik dat verhaal hoorde onmiddellijk bij de Pearle gestopt, en gezien ik een niet goedkope ‘smaak’ heb, is het dus deze schat geworden!

En ja, zoals je al kunt raden ben ik helemaal wild van Ray Ban geworden! Ik moet wel een model nemen met ‘kleine’ glazen! Dus ik heb maat 47-22, waar het groter model 50-22 is! Ik wou heel graag het groter model, maar dat stond echt niet bij mij! Ik wou ook net een ander kleurtje dan iedereen had, en dus is het deze blauwe geworden, met binnenin een stratenplan van New York!

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Deze kostte €245 geloof ik…

Het enige grote probleem is dat ik nu mijn oog heb laten vallen op een ander model: namelijk de clubmaster!! Ik ben helemaal verliefd!

Deze komt dus op mijn birthday wishlist te staan!!

Clubmaster Tort/Arista / G-15 XLT

Natuurlijk moet een uv protection zonnebril niet zo duur te zijn als de mijne, maar je hebt maar 1 paar ogen, dus zorg ik er liever goed voor!

Kunnen jullie geld geven aan zonnebrillen, of liever een neppertje??

Liefs

Lotte