Ik heb onlangs gezegd dat ik geen enkel excuus aanvaardde om niet te bloggen; nu is het echt al enorm lang geleden, maar ik had echt gegronde redenen; jawel, meervoud!!!

Mijn laptop had het opgegeven… En ik had hem binnen gedaan voor herstel, en guess what??? Daar deed ie ’t plots weer wel, dus moest ik niets betalen, wat fijn was, maar toch ben ik mijn laptop wel enkele dagen kwijt geweest!

En wij hebben nog wel een desktop maar dat werkt niet zo fijn, en mijn ouders zijn ook een beetje paranoia wat betreft virussen en dergelijke…
Het is ook hun toestel natuurlijk!

Talkingrecorted_large

Verder heb ik eerst griep gekregen en nu heb ik weer een verkoudheid: bleugh, je voelt je dan zo waardeloos dat je gewoon geen zin hebt om iets te doen… In eerste plaats niet in werken, maar aangezien dat wel moet (om wat geld in het laatje te brengen) ben ik ’s avonds altijd hélemaal groggy, en schiet het bloggen er jammer genoeg steeds meer over, wat echt niet mijn bedoeling is, want ik geniet van het bloggen en nog meer van de leuke reacties die ik daarop krijg!

298120_256957744341432_132290533474821_686092_448830936_n_large

 

Verder is er ook een verandering op til (misschien); ik sprak net met een medeblogster om eventueel ook een blog samen te doen… (deze blijft nog wel even zoals ie nu is dus, hopelijk met meer posts)

Tumblr_lj3cwhutgt1qesv6ao1_500_large

Maar dit moet nog eens goed worden doorbesproken en dergelijke!

afbeeldingen komen van hier 

 

Bedankt om te lezen,
Liefs,

Lotte