Hoi allemaal,

ik weet het, ik ben het bloggen een beetje uit het oog aan het verliezen, en ik zit daarboven ook met een no-buy, dus het is min of meer rustig op mode en beautyproducten vlak….

Ik ga dus weer een cover dagje doen! Dit zijn covers die ik gewoon héél erg leuk vind!

 

als eerste Abalicious59 die een cover brengt van Jordin Sparks namelijk No air! Haar broer begeleidt haar op gitaar, en ze hebben eigenlijk gewoon altijd leuke video’s met een klein extra’tje, ze geven er niks om om met zichzelf te lachen, en daarbij dan ook rare outfits of passanten te gebruiken!

als tweede Aïrto, een Nederlandse zanger, die voorheen voetballer was (op hoog niveau), maar gelukkig heeft hij voor muziek gekozen! Ik vind het een enorm mooie cover van A-team van Ed Sheeran. Hij heeft een crack of grain in zijn stem die ik enorm mooi vind! Bijna al zijn video’s zijn in zwart-wit geschoten!

Lisa scinta is de derde en de laatste, zij doet een cover van Super Bass van Nicki Minaj! Zij begeleidt zichzelf altijd op piano of gitaar (wat altijd een bonus is) zonder back track (dus je krijgt zeg, maar een accoustische versie van Super Bass) Ik vind dit een enorm mooie versie!

 

Wat is jullie favoriet?

Bedankt om te lezen,

liefs

Lotte