Voor de komende lente en zomer heeft Mac een aantal trends op een rijtje gezet… Dit uiteraard om hun fantastische producten te promoten!

Ze hebben 4 ‘looks’ samengesteld: Nouv-eau, Ath-elite, Ore-inspired en Neo-n

Nouv-eau is de glamour nudelook ! Ze houden de lippen en de wangen basic, om de zomersproetjes te laten doorkomen en toch je huid een zachte finish te geven… Eventueel een getinte dagcrème met spf in (je wil echt niet verbranden met een gevoelige huid)! Je ogen worden deze zomer de blikvanger, je oogleden en wimpers worden geaccentueerd met houtskool-kleurtjes! Lekker makkelijk, en dagelijks toe te passen volgens mij…

Ath-elite: een stylish sporty spice ( dat willen ze met deze look beogen) EN hoe!!! puh-rachtig! Ze gebruiken de magische combinatie: zwart-wit-blauw -deze laatste wordt hélémaal hip-! Een supergave huid is een noodzakelijkheid (maar dit kun je natuurlijk ook faken! Ook rechte hoekige en sterk aangezette wenkbrauwen mogen niet ontbreken bij deze look!!

Ore-inspired: De drukke reisvrouw!! Perzik, roest, terracota, koper, metalic kleuren; het past allemaal met een mooi gebruinde (of gefakete bruine) huid. Want niet iedereen theeft een budget om meerdere malen per jaar op vakantie te gaan en daar dan een teintje op te doen! Je wangen en lippen worden geaccentueerd, om een natural glow te verkrijgen!

Neo-n: spreekt voor zich denk ik hé… Neon kleuren worden hélémaal hip deze zomer! De make-up look voor de dare devils: Fluo is dan alleen maar een kleine uitdaging! Hier ligt de nadruk op je ogen of op je lippen! Ik kan alvast niet wachten om fluoroze lipstick te proberen of fluo oogschaduws te testen! De zomerlook voor mij denk ik!

Bedankt om te lezen!

Liefs,

Lotte