We willen allemaal een man versieren, of een man houden… Met welke regels hou je dan best rekening qua uiterlijk en make up?

Uit een onderzoek (op totalbeauty.com) is gebleken dat mannen een hekel hebben aan:

1. Zilveren oogschaduw (zeker in combinatie met eyeliner): als het sterren al niet mooi staat, moet je het zeker zelf niet proberen! Je ogen lijken er vaak ook enorm vermoeid mee…

2. Out of bed hair: Als je denkt dat jou liefste je op elk moment van de dag graag ziet, denk je beter nog eens na! Als je vriendje een haarborstel voor je koopt, dan bedoelt hij daar iets mee… Hij ziet je liever verzorgd dan met haar dat bijeen plakt of hélemaal in de war zit!

3.  Smokey eyes: mannen zien graag de kleur van je eigen ogen… en worden dan liever niet afgeleid door zwarte panda-ogen! Ze willen liever iemand waar ze niet bang voor zijn.. Prima voor carnaval of halloween, maar niet voor dagelijks te gebruiken!

4.  Wilde krullen: Mannen hebben liever geen afro’s of vaste permanentjes: het doet hen aan de ‘foute’ jaren 80 denken, en  eerlijk is eerlijk… Het beschadigd je haar enorm, en staat ook bij enorm weinig mensen echt mooi…

5. Een ruig kapsel: Mannen willen de stoere zijn in een relatie. En een vrouw met een pittig kapsel zou hier niet bevorderlijk voor zijn! Het gaat vooral om het onverzorgde uiterlijk van deze look lijkt mij. Hier zouden wel de meningen over verdeeld zijn… Sommige mannen vinden het wel weer sexy en stoer!

6. Rode lippen: Ook al zweren vrouwen bij rode lippen: mannen vinden het vaak niet mooi; niet natuurlijk genoeg, en het lijkt alsof je iets anders wilt verbergen.

 

7. Een paardenstaart: Dames, geef toe; wanneer maken wij een paardenstaart?? Om onze iets vettere lokken te verbergen?? Dat hebben mannen ook in de gaten. Het staat ook niet romantisch, en getuigd van weinig creativiteit volgens de mannen.

8. Een knotje: Het is Dé trend van het moment: maar de mannen kunnen deze look niet smaken. Het lijkt of je als huisvrouw snel even naar de winkel moet….

9. Een pony: mannen vinden onze charmante pony om het gezicht te ‘breken’ intimiderend! En denken dat we het gebruiken om onverzorgde wenkbrauwen of puistjes onder te stoppen.

10. De Baseballpet: in de USA is het een enorme trend. Al willen de mannen hier dat het niet overwaait! Volgens hen ook weer het perfecte middel om vettig haar onder te stoppen! En ook saai, lui en gewoontjes.

11. Donkerrode lippen: grappig: mannen vinden donkerrode lippen… wait for it… mannelijk! Donkerrode lippen zouden volgens hen alle vrouwelijkheid wegnemen. strange huh!!

12. Kort haar: Mannen vinden dit de ultieme mama’s snit (zij willen geen mama, ze willen een partner)… ook al vinden andere mannen het wel pittig staan bij sommige vrouwen.

Dames: onthou wel!! Als jij nu echt vind dat je prachtig staat met 1 van deze zaken: bespreek dan eerlijk met je partner wat hij ervan vindt… Het is niet omdat vele mannen dit vinden dat jou partner het daar onmiddellijk mee eens is!
Als je een goeie relatie hebt, zal hij hierover zijn mening wel geven!

Ik maak er alleszins uit op dat mannen op verzorgde haren en een naturelle look vallen…

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Lotte