Oké, vandaag bespreek ik producten van the bodyshop. Op zich een fijne winkel, waar ik vaak make up kan vinden waar ik echt enorm tevreden van ben. Ik was al een tijdje op zoek naar een was-mousse voor het gezicht… Van dat spul dat schuimt als je het gebruikt. Nu kon ik deze dus ook niet laten liggen. Deze ‘Foaming Face Wash’ kostte 11 euro, wat niet superveel is, maar ook zeker niet goedkoop! De tonic kostte 9 euro…

Als ik dan nog een tevreden was over de producten…

Je kan al raden dat dit niet echt het geval is voor mij persoonlijk… Ook mijn moeder heeft hem een tijdje geprobeerd en was ook niet enthousiast.

Wat ik verwacht van een product dat de eerste tekenen van veroudering zou voorkomen, of aanpakken is dat ze de huid extreem voeden, en het vochtgehalte op peil probeert te houden! Ik merkte met dit product dat het mijn huid juist uitdroogt. Ik kreeg er een ‘schrale’ plek van op mijn voorhoofd (niet zo charmant) en mijn moeder op haar slapen (ook niet zo charmant) en zeker niet wat je verwacht van een producten waar je toch in totaal 20 euro voor hebt betaald, toch??

Meteen na het reinigen trekt mijn huid, wat geen goed voorteken is. Ik moet echt een vette crème gebruiken wil ik deze producten gebruiken. En het is niet de bedoeling dat de dag of nachtcrème van een  ander merk product dit product gaat opheffen. Voor mij persoonlijk dus geen aanrader!

De producten ruiken ook niet echt lekker! De flacon sprak mij niet echt aan, maar ik was toen echt dringend op zoek naar een reiniger en tonic, nood breekt wet, en dit was een winkel waar ik wel al fijne producten had gekocht… Ik heb me dus laten beetnemen iets te kopen waarover ik ‘nog’ geen opzoekwerk had verricht, wat trouwens nooit een aanrader is.

Nutriganics™ Refreshing Toner - Toners

Ik raad deze spullen dus echt niemand aan, tenzij je een enorm vette huid hebt, dan zou dit een enorme meerwaarde kunnen zijn, Hahahaha!

Bedankt voor het lezen

Liefs

Lotte