Ik heb onlangs nog het broertje of zusje van deze beauty besproken. Dat was de ‘Romans Gone Bad’ die nummer 020 heeft gekregen. Over die was ik al enthousiast, maar deze; Oh My Gosh!

Deze gaat nog in mijn crease zitten ook al zegt Catrice dat dat niet het geval zou zijn. De crème heeft wel een lekker smeuïge textuur. Het is makkelijk aan te brengen, met je vingers. Een andere makkelijke methode heb ik nog niet kunnen ontdekken om de crème spullen aan te brengen. Misschien hebben jullie tips???

Deze kleur is hélémaal mijn ding! Donkergrijs met groen-paars-blauwige shimmer in. Hierdoor krijg je een kleur op je ogen die er in elk licht net weer iets anders uit ziet. De foto is misschien enorm groot, maar zo zie je wel het best welk effect de kleur allemaal heeft. En dat zijn er heel wat! Misschien een beetje donker voor dagelijks gebruik (al hangt dat ook van je beroep of bezigheid af), maar wel extra leuk om je voor een speciale gelegenheid eens extra op te tutten.

De verpakking is natuurlijk ook leuk! Ik hoor vaak in mijn privé leven; “een verpakking is toch ‘maar’ een verpakking?” en dat klopt op zich ook wel, maar het bepaald wel of ik al dan niet iets zal vastnemen in de winkel!

Op het deksel krijg je al een eerste indruk van hoe de kleur ongeveer gaat zijn… waardoor je al onmiddellijk kan bepalen of je voor het donker of voor het lichte kleurtje wil gaan!

En ook de naam is weer uiterst leuk gekozen! “Star was here!” een leuke woordspeling op Starwars natuurlijk!
En de kleur doet ook een beetje starwars-achtig aan!

Wat ik dus bij ‘Romans gone bad” al zei: best een primer gebruiken, anders ga je waarschijnlijk niet enorm enthousiast zijn over deze producten, aangezien ze dan wel in elke huidplooi samen komen te zitten.

Dit is dus mijn persoonlijke favoriet onder de made to stay oogschaduws. Al heb ik er natuurlijk ook maar twee gekocht toen!

  

Wat is jullie favoriete kleurtje?

Liefs

Lotte