Oh My God!!! Toen ik vanochtend opstond zag ik tot mijn grote ontsteltenis dat mijn idool: Whitney Houston is overleden.
Ik kan het gewoon echt nog steeds niet bevatten! Dat een prachtige getalenteerde vrouw zo vroeg moet gaan en dan de omstandigheden… Te akelig!

Ik ben zowat opgegroeid met Whitney Houston… Ik kan mij nog vaag herinneren dat ik als ukkie “I will always love you” in een geïmproviseerde microfoon (die bestond uit een kaars en een kaarsenhouder) dag in dag uit zong nadat ik “the bodyguard” had gezien! Veel mensen vergeten blijkbaar dat Whitney Houston ook een enorm goede actrice was. En eigenlijk begonnen is als model.

De laatste tijd was Whitney Houston enkel nog in het nieuws door haar privé. Van haar drank en drug misbruik naar slechte optredens door vorige factoren tot twijfels over haar geaardheid, die door haar ex-man Bobby Brown alleen maar aangesterkt werden. Ook haar dochter volgde het tragische pad van haar ouders al snel op door drank en drug misbruik.

 

Maar door al die rottigheid wordt ook vaak vergeten dat Whitney Houston gewoon DE beste zangeres van de laatste eeuw  is! Ze stond maar liefst met 37 nummers in de top 40! En dan te bedenken dat ze gewoon begonnen is als gospel zangeres en achtergrondzangeres mocht zijn!

 

Jammer genoeg kwam daar vandaag allemaal een einde aan. Whitney Houston overleed in het Beverly Hilton en verdronk blijkbaar in haar bad. Er werden geen illegale drugs gevonden. Enkel medicatie die enkel te verkrijgen is op voorschrift ,het zou gaan om Xanax (wat in combinatie met alcohol tot bewustzijnsverlies kan leiden, en Whitney zou de nacht ervoor flink op stap geweest zijn) waardoor ze misschien in slaap is gevallen en daardoor verdronken zou zijn.

 

Whitney Houston werd maar 48 jaar! Wat veel te jong is voor een getalenteerde vrouw om te overlijden. Al kan ik wel ergens in haar denkpatroon inkomen. Op het randje van bankroet, dochter die hetzelfde pad wil begaan als jij hebt gedaan, en je carrière die in het sop zit. Ik kan me voorstellen dat een wanhoopsdaad of xanax dan wel eens de oplossing zou kunnen zijn. Al is het dan niet verstandig om daarbij te drinken.

Ik kan alleen nog maar zeggen: Whitney Houston: you will always be loved, may you rest in POWER!!

 

Wat is jullie favoriete Whitney Houston nummer?

 

Liefs

Lotte