Vandaag ga ik het hebben over 1 van mijn recentelijke aankoop: namelijk Catrice’s Cream eyeshadow.

Wat zegt Catrice zelf over hun product?

“Zes hoog gepigmenteerde oogschaduwen voor de ultieme metallic glans effect! De zachte crème textuur is gemakkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. De textuur smelt op het ooglid zonder in de plooitjes te gaan zitten of af te geven. Adembenemende looks, moeiteloos gemaakt met Made To Stay Long Lasting Eye Shadow by CATRICE.”

Dat beloofd alvast veel goeds! Maar wat vind ik nu van deze producten??
Allereerst sowieso een prachtige kleur! 1 die ik onmiddellijk wilde proberen…

Als ik ze zonder primer gebruik gaat deze oogschaduw wel degelijk in mijn plooitjes zitten… (Misschien heb ik heel moeilijke oogleden ofzo, kan best). Ik heb deze kleur ook wel gebruikt voor een dagje verjaardag vieren bij mijn tante en daar haren knippen, en daarna om te gaan eten met een vriendin.
Op het einde van de dag zat er wel degelijk wat van de oogschaduw in mijn ‘crease’! Het zijn natuurlijk niet de ideale omstandigheden, maar toch…

Dus als je het gebruikt: steeds een primer gebruiken, of als basis voor een poederlaag misschien (dit heb ik zelf nog niet geprobeerd maar) dit lijkt mij ook wel wat!

Over de kleur itself: ‘Wat Puh-rachtig’ Een koperbruine kleur met fijne goud-achtige shimmer in! Prima voor elke gelegenheid: licht aanbrengen voor werk en overdag, en zwaarder gebruikt voor een avondje uit. Een echte rock-chique kleur volgens mij. Ik val sowieso ook wel op donkere kleuren voor mij persoonlijk.

En ik ga later mijn 2e aankoop nog wel bespreken van de Longlasting eyeshadow…

Ik heb over de ‘Lord of the Blings’ ook al veel goeds gehoord, en ga deze waarschijnlijk ook wel eens proberen, dit is wel een champagnekleurtje, dus het kan best, denk ik, zelfs voor mij om een lichter kleurtje te gebruiken.

In ieder geval voor ieder wat wils van kleurenpalet bij Catrice.

Liefs

Lotte