Nicole Polizzi, bij ons beter gekend als Snooki uit Jersey Shore, uit zich als erg ondernemende zakenvrouw (ze heeft een eigen parfum, een eigen handtassen en slippers, ….), ze smeedt het ijzer echt terwijl het heet is. En gelijk heeft ze, we kunnen dit alleen toejuichen!

Waarom sta ik er zo achter? Omdat Snooki, jawel, de vrouw die meermaals is gearresteerd (voor openbare dronkenschap in Jersey, en voor een aanrijding van een ambulance in Rome) nu zonnebrillen op de markt heeft gebracht! En jawel, ik ben een echte zonnebrillengek! Zij heeft voor deze collectie samen gewerkt met NYS!

Wat misschien al goed is, want zo blijven de brillen betaalbaar voor het grote publiek. De brillen liggen tussen de 10 en de 30 dollar. Wat natuurlijk leuk is, maar het doet mij wel twijfelen over de effectiviteit van bescherming van de ogen. Ik hou het nog maar even bij mijn ray ban voor de echte zon, maar deze lijken me wel leuk om voor afwisseling op te zetten!

Het zijn allemaal mooie brillen, misschien niet wat je zou verwachten van snooki, er zijn niet teveel felle kleuren gebruikt, het is niet te out there! Wat vind ik nu erg? Maar echt heel erg? Dat de bewuste Chain Sun glasses er niet bij zitten! Maar ik ben ervan overtuigd dat ik er zo nog een ga te pakken krijgen, eventueel maak ik er gewoon zelf 1!

De Brillen die wél in de collectie zitten?

 

Best de moeite hé.

Wat ik mis???

Deze beauty’s:

Hoe dan ook: het ziet er naar uit dat iedereen met Snooki kan lachen, maar dat zij uiteindelijk toch het laatst lacht! Hahahaha!!

 

wat is jullie absolute favoriete merk zonnebril?