1 van mijn passies is muziek, en ik bekijk dan op youtube vaak filmpjes op zoek naar opkomend talent! Zo ben ik al jaar en dag ‘fan’ van Boyce Avenue, dewelke nu op goede weg zijn om effectieve beroemdheid te krijgen. Het is een fantastische zanger en ze gebruiken echt mooie instrumenten! Deze keer vond ik een cover van Christina Perri’s – Jar of hearts, wat op zich al een fantastisch nummer is, maar deze cover die Boyce Avenue doet met Tiffany Alvord doet is puh-rachtig!

Judge for yourself!

 

Dan 1 van mijn persoonlijke all time favourites: Pat Benatar met Love is a battlefield: Gewoon omdat het zo’n heerlijk nummer is, waar je je allergekste dancemoves boven kan toveren. Het is echt een heerlijk up tempo nummer, en ze zingt ook gewoon de waarheid, in de clip is ze ook heerlijk sassy. Ik associeer dit nummer op een of andere manier ook met zomer!

Je wordt  toch gewoon vrolijk van dit nummer?!

Nu een nummer van mijn momenteel favoriete band, en dit is een van mijn favoriete nummers van hun. Ik heb het over The Pretty Reckless, de band waarmee Taylor Momsen furore maakt! Ze is niet langer de schattige Little J uit Gossip Girl, maar een zangeres die Live ook enorm sterk is. Geen eendagsvlieg naar mijn mening! Wel een beetje steviger, maar geen onverstaanbaar gebrul, als je begrijpt wat ik bedoel?!

Awesome huh?

En dan als laatste voor vandaag: THE BOSS HIMSELF: Michael Jackson, met 1 van mijn persoonlijke favoriete nummers van hem, namelijk Man in the mirror.
Het is altijd al mijn favoriete nummer van hem geweest, omdat het zo mooi is van tekst! En het is ook weer gewoon de waarheid; als je iets wil veranderen begin je best gewoon bij jezelf.

Een wijze man, met een mooi nummer!

 

En hebben jullie favoriete nummers die ik zeker eens moet beluisteren?

 

Liefs

Lotte