Oké, dames en heren ik ben eindelijk overstag gegaan om een eigen wishlist op te stellen; zowat de producten die ik nog graag wil hebben, maar waar momenteel jammer genoeg “nog” geen geld voor is!

als 1e, en dat gaat zeker de eerstvolgende aankoop worden:
een sony vaio VPC – EH2J1E ! Ik heb nu een acer extensa, maar de laderpin is een beetje stuk, dus alleen in een bepaalde hoek laadt hij nog op, wat heel rottig is, gezien ik graag in de zetel aan mijn blog werk, en de batterij is al helemaal niet meer je van het! In België werken wij met een azerty toetsenbord, wat wel redelijk belangrijk is, want de laptops zijn wel een heel stuk goedkoper in NL!  Ah wel… Story of my life! 

Sony Vaio VPC-EH2F1E Azerty

De Balenciaga handtas, waarvoor ik heb meegedaan aan eeh wedstrijd!
Het is gewoon een Pracht van een Tas. Jawel MET hoofdletters. Buiten het feit dat ze Puh-rachtig is, is het ook gewoon een superfijn model. Als je reviews gaat bekijken, ga je vanzelf overtuigd zijn, als je het al niet was. Ik kan gewoon niets bedenken wat ik niet leuk vind aan deze tas!

En jah, nagellak… Duh! ( hahahaha, dat ik echt Duh typte, twee keer!!!) Liefst van Opi (de hele collectie) maar ik ben al blij met mini-verpakkingen, en dan van de laatste editie!
Het zijn gewoon superfijne lakjes, en dat stimuleert mijzelf natuurlijk om mijn nagels netjes te verzorgen zodat ik eindelijk deftige voorbeelden kan laten zien!
Waar ik niet gek van ben (van welk merk dan ook trouwens) is de crackle nagellak! Ik vind het er gewoon niet zo bijster mooi uitzien, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening!

En ja, een deftige complete brushset! Ik koop vaak een aparte make up borstel van Mac, maar dit weegt toch niet op tegen een hele set! En dan liefst eens van iets anders dan van Mac, hoewel ik daar enorm tevreden over ben, lijken mij de penselen van Bobby Brown fantastisch… Sowieso is van beide merken alles fantastisch; lipstick, oogschaduw, …

 

Verder ben ik ook enorm geprikkeld om Clinique producten te proberen! Maaaarrrr…. daarvoor moet eerst wat plaats in mijn badkamerkastje komen! Want (wow) wat zit daar nog enorm veel in!

Clinique's 3 stappen Huidverzorgingssyteem

Bobby Brown Make up Manual: gewoon omdat Bobby Brown fantastisch is, en omdat ik wel benieuwd ben over wat er allemaal in staat!

Bobbi Brown Makeup Manual

Het boek retro fashion; omdat alles modegewijs maar blijft terugkomen van vroeger, en ik enorm geïntrigeerd ben door alles wat ooit geweest is! Via dit boek kom je onder meer te weten wanneer ‘the little black dress’ uitgevonden werd!

Gewoon omdat Adele super is, naar mijn bescheiden mening! Zij is de vrouw die mij elke keer weer kippenvel doet krijgen, ik heb al stukjes gezien van de show en het lijkt mij echt de moeite waard te zijn!

Adele - Live At The Royal Albert Hall (Dvd + Cd)

Oh, en Paco rabanne’s Lady Million. Telkens als ik iemand met deze geur op ruik, dan gaan mijn neushaartjes trillen van genot! Deze moet dus ook de mijne worden!

MAAR: ik ben wel blij met alle luxe die ik tot nu toe al heb! Er zijn heel wat mensen die het met heel wat minder moeten doen, en daar ben ik mij wel degelijk van bewust! Het is mijn droomlijstje, en er staan allemaal luxeproducten op, omdat ik mezelf best al verwend vind. Ik kom allessinds niks tekort, maar het is wel fijn om te kunnen blijven dromen!

Wat staat er nog op jullie verlanglijstje?

Liefs

Lotte