Oké, mannen, wil je dit jaar je vrouw of je vriendin eens extra in de watten leggen op die ene dag dat je het nog extra moet laten zien ( in mijn ogen de meest commerciële dag van het jaar)? Mijn tip? Ik zou in ieder geval enorm gelukkig zijn met  deze prachtige collectie! Vooral de nagellak”May” is een persoonlijke favoriet, hij heeft een enorm mooie zachte kleur roze! 

De lippenstift die je ziet is eigenlijk een lipbalm (lippenzalf) waardoor uw vrouw of vriendin haar lippen nog zachter zijn om te kussen! De lipgloss geven de lippen een zilveren of gouden schijn.

De oogschaduw heeft prachtige natuurlijke tinten waarvoor je geen make up artiest moet zijn om een mooie, maar nog natuurlijke look te creëren!

Maar zoals ik al zei in het begin! Dragen de nagellakjes mijn absolute voorkeur weg! Misschien omdat ik momenteel sowieso helemaal wild ben van mijn nagels te lakken! Mijn persoonlijke favoriet is May, dat lieve zachtroze kleurtje, te schattig…

Dus mannen, laat je eens goed gaan! En anders is de kans toch nog groot dat je deze producten op een of ander moment gaat aantreffen in of op de toilettafel van uw wederhelft!

Liefs

Lotte