L’Oreal Paris Lineur Intense Felt Tip Liquid Eyeliners

Aangezien ik helemaal fan ben van de 50’s, mag ook Eyeliner daar niet aan ontbreken. Eén van Dé iconen van die fantastische tijd is Marilyn Monroe! Wat een vrouw! Maar niet enkel was Marilyn Monroe een actrice die vaak ondergewaardeerd werd. Ook was ze zeker niet dom; 1 van haar uitspraken is: “I want to grow old without facelifts. I want to have the courage to be loyal to the face I have made.”

Zij is ook 1 van de dames die de winged eyeliner betekenis, naam en faam gaf!

Na haar zijn velen gevolgd zoals onder meer: Angelina Jolie, Lauren Conrad, Katy Perry,  Amy Winehouse (RIP), en natuurlijk nog vele anderen

Er komt wel heel wat oefenwerk bij kijken om een perfecte winged eyeliner aan te brengen. Maar eigenlijk zijn er best wat foefjes voor!

1. Je volgt de onderste wimper-rand met je eyeliner (zonder je eyeliner neer te zetten), en zet een puntje tot waar je je eyeliner wilt hebben zitten… (Best kan je niet verder gaan dan je puntje van je wenkbrauwen: anders ziet het er clownesk uit) vervolgens trek je van dat puntje een mooi lijntje naar je boven wimpers en dat sluit je dan aan bij je lijntje boven je ogen. : VEEL TRAINING is wel vereist!

2. Zoek een goeie eyeliner uit voor jezelf! Ga niet onmiddellijk af op wat anderen zeggen dat voor hen een fijn product is. Het kan voor jou helemaal anders zijn! En geloof me, er zit enorm veel verschil in (pennetjes, penseeltjes, viltjes,…)

3. Hou vol, geef niet op!! Als het je eenmaal lukt ga je enorm trots mét je winged eyeliner de straat op!

Nu over de L’Oreal eyeliner:

Ik vind het een fijne eyeliner: je kan er een zuivere lijn mee zetten, het vilten stiftje ligt goed in de hand en is makkelijk hanteerbaar! Je kan een fijn lijntje zetten, maar  kan er evengoed een aantal keer erover gaan, en dan heb je natuurlijk een dikkere lijn.

Het heeft een gitzwarte kleur, waar naar mijn gevoel ook nog een beetje glitters in te vinden zijn. Waardoor het licht mooier weerkaatst, en de eyeliner nog beter te zien is!

Wat ik persoonlijk minder vind? Het feit dat het best lang duurt om de eyeliner te laten drogen… Ik zit dan vaak, naar mijn gevoel, een aantal minuten met mijn ogen dicht, want een dubbele lijn (1 waar hij moet zitten en een afdruk net onder de wenkbrauwen) is niet ons doel! 🙂

Aangezien ik ook een beetje een verpakking-freak ben, kon deze eyeliner wel mijn waardering wegdragen… Het heeft een goud-achtige buitenkant, en het lijkt heel lang, op de elegante manier, maar het is uiteraard het pennetje, dat zoveel ruimte inneemt. Klein minpunt (maar dat is verwaarloosbaar omdat het zo’n mooie verpakking is) is dat de tekst moeilijk te zien is, het staat immers in een iets lichtere goudkleur, waardoor het moeilijk leesbaar is. Maar dan ben ik echt aan het muggenziften! 😉

Als je tips hebt om eyeliner goed aan te brengen, aarzel niet mij deze te laten weten!!

Liefs

Lotte