Klik op foto voor groot formaat

 

Als je fan bent van je nagels lakken, dan ken je zéker dit merk!

“China Glaze heeft nagellakken van goede kwaliteit die gemakkelijk aan te brengen zijn en lang mooi blijven. De nagellak droogt niet snel uit in het potje. Bij zoveel mogelijk kleuren staan foto’s van de nagellak. Hou er wel rekening mee dat deze door belichting heel anders kan uitvallen dan in het flesje.”

HEEL BELANGRIJK vind ik persoonlijk: China Glaze is cruelty-free en dus niet op dieren getest.
Deze zat eigenlijk in een pakketje, genoemd; “anchors away”.

Hierbij zaten ook nog andere 3 andere lakjes waarvan er nog 2 gaan besproken worden… Patience my loves!  Waarom niet alledrie? Wel, dat is omdat ik zo’n kluns ben dat ik in mijn ijver om mijn nageltjes in “first mate” te gaan lakken, ik het potje gewoon heb laten vallen… ik heb een créme-achtige tegels, met voegen… (je hoort me al komen; schrobben met javel, schoonmaakmiddel, nagellakremover, ….) na veel zwoegen en zweten is het min of meer ‘onzichtbaar’ maar ben ik wel mijn lakje kwijt…

anyway… terug over het lakje: het is een wit-achtige frosty kleur als je het in het potje ziet zitten, met enorm veel goud-achtige shimmer! Maar het dekt niet zoals je zou verwachten, juist omdat hij er erg wit uitziet in het potje. De gouden shimmer blijkt wel enorm mooi! Je zou hem ook kunnen gebruiken als een top-coat over een ander kleurtje… anders zie je je eigen nagels er nog wel door. Maar dat stoort mij totaal niet! Ik vind hem wel mooi om gewoon zo te dragen maar dat is ook omdat ik er niet echt fan van ben om een top coat te gebruiken met shimmer in, maar hey, dat is mijn persoonlijke mening hé!

Een mooi lakje, waar je eigenlijk maar 1 laagje van nodig hebt! Makkelijk zat dus voor de dagen dat je niet enorm veel tijd en zin hebt om je nagels te lakken. Het ziet er netjes uit, zonder ‘too much’ te zijn! Elegant zelfs! Eigenlijk ideaal voor zowat elke gelegenheid.

Klik op foto voor groot formaat

 

Liefs

Lotte