Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

Klik op foto voor groot formaat

The bodyshop heeft een heel deel superfijne producten, en deze cubes zijn daar zeker deel van! Het perfecte ‘palletje’ om een elegante maar evengoed ook party-look te creëren!! De cubes zijn allen erg gepigmenteerd, na 1 maal over de potjes te gaan krijg je wat ik op mijn vingers heb op het kleine foto’tje! Voor een swatch heb ik twee keer moeten herladen… Ik vind de kleuren ook supermooi! Het past bij mijn groen-achtige ogen, en in the body shop word ik altijd enorm goed geholpen, ze blijven goede uitleg geven al ben je nog aan het twijfelen… ook gaven ze mij goede tips… vb.: de donkere kleur als eyeliner gebruiken: een schuin oogpenseel een beetje vochtig maken en daarmee door uw donkere kleur gaan, en je hebt een eigen eyeliner gemaakt die perfect bij je oog-look aan sluit! Great isn’t it?!

Voor een cube betaal je €22,00 (niet echt goed koop) MAAR daar krijg je uiteraard wel 4 oogschaduws van, en daar kan je al heel wat ogen mee opmaken.

Ik was zo’n fan van deze samenstellingen dat ik al cubes had, en deze kon ik echt niet laten liggen…

IMG_0373      Klik op foto voor groot formaat

Tips, thoughts, anything, vraag maar raak!!

Op aanraden van Beauty Koning heb ik toch maar iets duidelijkere foto’s genomen. fototoestel vs iphone!

Zo komen de kleuren er hopelijk beter uit… 😉 Het is enorm moeilijk om kleuren met zoveel shimmer in te fotograferen heb ik al gemerkt 😀

Liefs

Lotte